Международен успех за школата по изобразително и приложно изкуство при народно читалище „П. К. Яворов 1920”

През 2015 г. своята образователна и творческа дейност стартира Школата по изобразително и приложно изкуство при Народно читалище „П. К. Яворов-1920”, кв. „Гео Милев”, район „Слатина”, София. Ръководител на школата е професионалния педагог Мадлена Стефанова.

И успехите от творческата дейност на възпитаниците и ръководителя на школата на международно ниво не закъсняха. Те започнаха с участия в международни фестивали и изложби в Беларус (Минск) и Русия (Хабаровск). Развълнувани сме от предстоящото изпращане на рисунките на децата в префектура Канагава, Япония за участие в международна изложба.

В Хабаровск – Русия, Никола Кацев, възпитаник на читалищния педагог М. Стефанова, е удостоен с Диплом и III-то място в раздел „Владеене на художествения материал” от XXV Международна изложба на детски рисунки „Деца на една планета”, която бе открита на 1 юни 2016 г. Сертификати за участие в изложбата получиха Милена Ганчева, Калина-Мария Кацева, Кристина Каменова и Елена Кръстева.

Този успех на прекрасните читалищни възпитаници и професионалния педагог Мадлена Стефанова е огромен стимул да продължим смело напред да творим с доброта и усмивки, за да стане света по-приветлив и красив!

Международен успех за школата по изобразително и приложно изкуство при народно читалище „П. К. Яворов 1920”

Нови страници | 0 коментара