ОЧАКВАМЕ ВИ!

На 21 август (вторник) от 20:45 ч. до 23:45 ч.  в Парк “Гео Милев” / Park “Geo Milev” гледаме пълнометражния филм Вездесъщият / Omnipresent и късометражния “Багаж”.
Входът е свободен!

Вездесъщият                                    
В центъра на историята е писателят и шеф на рекламна агенция Емил, който се вманиачава да следи всички около себе си със скрити камери. Постепенно това „хоби“ се превръща в мания, която му донася както забавни моменти, така и много нежелани истини.
България, 2017, 120 минути
Сценарий: Матей Константинов, Илиян Джевелеков
Режисьор: Илиян Джевелеков
Оператор: Емил Христов
Музика: Петко Манчев
С участието на: Велислав Павлов, Теодора Духовникова, Весела Бабинова, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Михаил Мутафов, Борис Луканов, Ирмена Чичикова, Валери Рангелов, Мария Славчева, Георги Стайков
Продукция: Мирамар филм Матей Константинов, Илиян Джевелеков, Георги Димитров
Копродукция: Нова Телевизия
С подкрепата на: Национален филмов център

Багаж
Тревожен звън на телефон буди Дима посред нощ. Любезен глас му съобщава, че възрастен мъж е починал в болница в Берлин. При постъпване в болницата, той е посочил Дима като свой единствен роднина и персоналът го очаква, за да се разпореди с тялото на покойника. Това е първата вест, която Дима получава от баща си след повече от 35 години. Оплетен в мрежа от лъжи, бюрокрация и нищета, Дима открадва трупа и тръгва обратно към България. Така започва пътешествието на един баща далеч от покаянието и един син, който все още има нужда да прости.

България, 2018, 29 минути
Режисьор: Светослав Стоянов
Сценаристи: Ваня Райнова, Светослав Стоянов
Оператор: Орлин Руевски
В ролите: Деян Донков, Михаил Мутафов, Китодар Тодоров
Продуцент: Ваня Райнова
Продукция: Портокал, Мувименто

ЛЯТНО КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ В РАЙОН „СЛАТИНА”

Събития |