55 години 93 СУ “Александър Теодоров Балан”

С тържествен концерт на 30 октомври 93 СУ „Александър Теодоров –Балан”, район „Слатина” отбеляза своя 55-годишен юбилей. Събитието по повод годишнината от основаването, което се проведе в зала „Юбилейна” на ВТУ „Тодор Каблешков”, присъстваха настоящи и бивши ученици, както и директори, учители и служители на учебното заведение през годините.

Началото на юбилейния концерт поставиха децата от народен ансамбъл „Гераците” с кръшно и вдъхновяващо хоро. Освен забавление и приповдигнато настроение, в програмата на тържеството бе включен и кратък разказ за 55-годишната история на 93 СУ „Александър Теодоров-Балан”, който припомни както за успехите през годините, така и за част от изявените възпитаници и преподаватели на учебното заведение.

В своята реч пред всички присъстващи директорът на 93 СУ „Александър Теодоров-Балан”, г-жа Евдокия Гергова, сподели, че историята на училището е история на едно цяло поколение.

„В духа на традициите за 55 години 93 СУ „Александър Теодоров-Балан” се превърна в неизмена част от ежедневието на редица хора. Личности, които отделиха от времето си, за да предоставят възможности на подрастващите поколения да сбъдват своите мечти.” – заяви Евдокия Гергова.

55 години 93 СУ “Александър Теодоров Балан”

Последни новини |