Магията на Коледа в Слатина

Седмица преди Коледа, магията и духът на големия християнски празник напълно завладяха и жителите на Слатина. Поредица от събития, с благотворителна цел, за възрастните хора от района допринесоха за празничното настроение.

Дните непосредствено преди Рождество Христово, СО-район „Слатина” насърчава и подкрепя всякакви инициативи, подаряващи усмивка в лицето на ближния.  Давайки пример, районната администрация раздаде бутилки олио на потребителите на услугата „Топъл обяд” и подканя всички граждани, които имат възможност и желание, да се включат в многото благотворителни коледни инициативи.

С богата музикална програма и разговори-равносметка за отиващата си 2018 г., членовете на Пенсионерски клуб в Слатина отбелязаха настъпващите коледни празници. Изпълнени бяха познати коледни песни, както и  се пресъздадоха част от традициите и обичаите на Бъдни вечер. Хората изразиха празнично настроение и се обединиха в идеята, че символът на празника – доброто   трябва да бъде пренесен в отношенията на хората  и през новата 2019 г.

Магията на Коледа в Слатина

Последни новини |