Тържествена церемония по награждаване на отбори и учители по физическо възпитание и спорт, завоювали призовите места в Ученически игри 2018/2019 учебна година

На 18 април 2019 г.  от 11:30 ч.  се проведе традиционната церемония, организирана от администрацията на район „Слатина“, за връчване на наградите на отборите, спечелили призови места в Ученически игри 2018/2019 учебна година. Срещите от първия етап на ученическите игри се проведоха от октомври 2018 г. до февруари 2019 г. Победителите получават правото да участват в областен, зонален и финален /републикански/ кръгове, а общината финансира пътуванията им.

23 СУ „Фредерик Жолио-Кюри“ бе домакин на тържеството.  Специално изработени купи и грамоти за класираните на призови места отбори по  баскетбол, волейбол, футбол, лека атлетика, шахмат, бадминтон и тенис на маса грейнаха в двора на училището.

Официални гости, участници в церемонията, бяха проф., д-р Апостол Славчев – зам.-ректор на Национална спортна академия „Васил Левски“ и проф. д-р Петър Банков от катедра „Мениджмънт и история на спорта“ на НСА, Валентина Ликова от дирекция ПИСТ на Столична община.

Любимците на всички Константин/Тити Папзов – старши треньор на мъжките състави на „Левски” по баскетбол и Тервел Пулев – олимпийски и европейски шампион по бокс – известен жител на район „Слатина“, връчиха купи на първенците.

Професионални съдии, свирили срещите в различни спортове от ученическите игри в района, поздравиха и връчиха награди на победителите.

Гости и приятели подкрепиха участниците в спортните игри.

Кметът на район „Слатина“ Наталия Стоянова изненада и награди учителите от районните училища с грамоти. Връчи благодарствени писма на директорите на училищата за активната работа  и личен принос в развитието на спорта сред младежите.

Благодарствени писма получиха от кмета на района и всички спортни организации, които подкрепиха организацията и провеждането на спортните игри.

Поздравяваме нашите ученици за отличното им представяне.

Тържествена церемония по награждаване на отбори и учители по физическо възпитание и спорт, завоювали призовите места в Ученически игри 2018/2019 учебна година

Последни новини |