Европа в София/София в Европа

Днес, 26.07.2019 г., Столична община –район „Слатина” бе домакин на заключителната дискусия по проекта „Европа в София/София в Европа”, който се осъществява с финансовата подкрепа на Столична община, Програма „Европа” 2019.  Проектът се изпълява от Фондация „Регион.БГ” в партньорство с районите „Слатина” и „Студентски”, както и 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо”.

„Европа в София/София в Европа” – от стартирането си през месец март до ден днешен успя да активизира синергията между представители на местната власт, гражданското общество и стартъп екосистемата. С реализацията на проекта се доказа, как дигиталните технологии могат да бъдат ефективен способ за проучване на добрите практики при търсенето на решения за подобряването на градската и обществена среда. В поредица от кръгли маси бяха поставени теми свързани с присъствието в интернет и умните градове.

В рамките на заключителната конференция взе участие кметът на район „Слатина”, Наталия Стоянова, която поздрави организаторите и разказа повече за дейността на районната администрация.

Европа в София/София в Европа

Последни новини |