По случай 19 февруари – деня за преклонение пред подвига и саможертвата на Васил Левски, СО-район „Слатина” кани всички училища – общински и частни, на територията на района да вземат участие в конкурс за стихотворение на тема „Делото на Васил Левски“.

Участието на учениците може да бъде индивидуално или в екип, разпределени в три възрастови групи;

  • до IV клас
  • V – VII клас
  • VIII – XII клас

Участниците задължително посочват трите си имена, училище, клас, точен адрес, телефон, e-mail,  имена на ръководителите.

Материалите за конкурса трябва да бъдат представени в районната администрация стая 301 и 310 на хартиен носител или по електронна поща на имейл info@so-slatina.org във формат Word  (не повече от 1 страница А4).

Жури от СО-район „Слатина” ще излъчи победителите.

Срокът за изпращане на материалите е 03 февруари 2020 г.

Победителите в конкурса ще бъдат наградени на церемония, организирана от район „Слатина” която ще се състои на 19.02.2020 в 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо” и 148 СОУ „Проф. Д-р Любомир Милетич” с активното съдействие на директорите Елена Георгиева и Ани Деянова.

Наградените стихотворения ще бъдат публикувани на WEB страницата на СО-район „Слатина“

Надяваме се, че това е един от начините да стимулираме децата и учениците да развиват своите таланти и в бъдеще да участват в подобни събития.

СО район „Слатина“ организира и провежда УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „…времето е в нас и ний сме във времето, то нас обръща и ний него обръщаме“ за стихотворение на тема „Гибелта на Васил Левски”

Последни новини |