Програма „Зелена София“ в район „Слатина“

Програма „Зелена София“ на Столична община има за цел да поощри активното участие на гражданите в създаването на приятна, зелена и екологична среда за живеене на пространствата, които са общинска собственост. 

Тя е напълно достъпна и за гражданите, живущи на територията на район „Слатина“, като вече втора година редица етажни собствености успяват да облагородят зелените площи около жилищните си сгради. 

Благодарение на тази програма етажните собствености могат да кандидатстват за финансиране за озеленяване и облагодоряване на пред- и междублоковите си пространства, които са общинска собственост. Това включва всичко, от растителност и консумативи, през градинско обзавеждане до материали за ремонт, както и машини и инструменти за осъществяването на дейностите и поддръжка.

СПИСЪК на материалите и оборудването за доставка можете да изтеглите тук. 

Подробности за процедурата и формуляри за кандидатстване можете да намерите ТУК.

Тази година от район „Слатина“ кандидатстваха седем проекта и седемте бяха одобрени, като някои от тях са в начален, а други – във вече завършен или последен етап. 

Искрено Ви приканваме да разгледате подробностите за програмата, да се информирате и да кандидатствате. Ние, Вашите служители в район „Слатина“, ще Ви окажем необходимото съдействие при оформянето и подаването на документацията, за да бъдат усилията Ви успешни.

По-долу можете да разгледате някои от проектите в нашия район, които успяха да се възползват от възможностите на „Зелена София“.

Ще Ви информираме своевременно при отварянето на следващия прозорец за финансиране. 

Блок 62 в ж.к. „Яворов“

 

Блок 40 ПРИМ, ж.к. „Христо Смирненски“

 

Блок 21, ж.к. „Христо Смирненски“

 

Проекти в ж.к. „Яворов“ и ж.к. „Христо Смирненски“

Програма „Зелена София“ в район „Слатина“

Актуална информация, Без категория, Галерия, Етажна собственост, За гражданите, Начало, Последни новини, Работни проекти, Реализирани Проекти, Съобщения |