Стартира нов сезон на „Академията за деца-посланици за защита на животните“

Скъпи съграждани, щастливи сме да Ви съобщим, че като част от активностите, свързани с  партньорството между Район Слатина и Фондация „Четири лапи“, споделяме информация относно стартиране на нов сезон на „Академията за деца-посланици за защита на животните“.

 

Целта на академията е чрез интерактивни игри и групови занимания децата да придобият знания и умения за грижата както за бездомните животни, така и за домашните любимци, и да пренесат това познание навсякъде със себе си – сред връстниците си и в семейството си. Ако смятате, че това интересно и полезно преживяване ще е приятно за малчуганите, може да се включите в тазгодишното записване за академията.

Програмата се реализира през периода февруари-юни 2023 г. и е сред ключовите дейности на проект „Животни помагат на хората“.

 

С децата работи квалифициран екип, който включва специално обучени кучета-асистенти, водачи на кучета и психолози от „Четири лапи“. В нея са планирани и много забавни моменти, любопитни практически задачи и награди. Занятията приключват с представяне на проект и всеки участник получава сертификат за успешно завършване.

Ако детето Ви е на възраст между 10 и 14 години, проявява изявени лидерски качества, има комуникативни, социални и презентационни умения, обича животните и иска да научи как да им помага и да се грижи за тях, то не се колебайте да го запишете в Академията. Местата са ограничени!

 

Записването става чрез контактите посочени в сайта на „Четири лапи“, където може да откриете и още подробности за Академията и Проект „Животни помагат на хората”.:

https://bit.ly/fpbg-aai-kids-academy

Стартира нов сезон на „Академията за деца-посланици за защита на животните“

Важни съобщения - начало, Обяви, Последни новини |