1-ви юни – детски празник “Безопастност на пътя”  в парк Гео Милев

“НАЦИОНАЛЕН КЛУБ “БИ-БИТ”     

ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ, РАЗВИТИЕ И ЗАКРИЛА НА ДЕЦАТА

 

Сдружението „Национален клуб Би-бит” ви кани на първоюнския празник „Безопасност на пътя“. Събитието, с културно-образователна насоченост се организира с подкрепата на район „Слатина“ .

В празничната програма са включени състезания на мини полигон със собствени велосипеди, тротинетки, ролери и скейбордове, клоунада, тематични викторини с „таралежа“ Бибитко, развлекателна програма за участниците, забавни игри, награди за най-добрите.

Кога? – 1 юни, 11 часа.

Къде? – парк „Гео Милев“ – на „Лабиринта“, в центъра на парка.

Кой може да участва? – всички на възраст от 3 до 14 години

Защо да се включите? – празникът „Безопасност на пътя“ дава възможност на децата да усвоят важни знания и умения, свързани с безопасността на движението по най-приятни за тях начин – чрез играта

Кои са организаторите?

Национален клуб „БИ-БИТ“ работи целогодишно по програми за формиране на култура на движение у подрастващите по пътищата, които включват: издания, тестове; прояви по различни поводи и дейности; създаване на доброволни формирования Ученически и Обществени патрули по безопасно движение; организира практически състезания на полигон с елементи от улицата, за придобиване на умение и сигурност при управление на велосипед, тротинетка, ролери и др.

С цел намаляване на конфликтите и катастрофите по пътищата  работим съвместно с райони на Столична община в следните направления, свързани с превенцията: индивидуална пасивна защита на пътя и в автомобила; практическо обучение на деца от детските заведения и училищата за взаимоотношение, толерантност; правилно и безопасно движение като пешеходци и велосипедисти по пътищата, викторини, конкурси, празници игри и др.

 

За контакт:                                                                                     

инж. Магдалина Дерменджиева

Председател на Национален клуб “Би-бит” за пътна безопасност на децата и младежта

GSM: 0888 380922

                                                                                                     

1-ви юни – детски празник “Безопастност на пътя” в парк Гео Милев

Важни съобщения - начало, Обяви, Последни новини |