Започва Младежкият фестивал MY SOFIA YOUTH WITH CAUSES (11 – 12 август 2023 г.)

Тази година събитието ще се състои в сърцето на София, в емблематичната открита сцена на Kino Cabana, в парка на НДК. Двудневният фестивал с вход свободен ще подари на посетителите богата програма с разнообразни активности. Инициативата се провежда по повод Международния ден на младите хора – 12 август и има амбицията да отговори на  интересите на модерния млад градски човек.

Симо и Богдана от БГ Радио ще отправят забавни предизвикателства към публиката с куп награди, обвързани с каузите на фестивала.

Представяне на иновативни младежки стартъпи, арт ателиета за рисуване с известни художници, работилници за превръщане на стари дрехи в красиви бижута, книги, срещи с популярни автори, открити тренировки с лицензирани инструктори и уроци по суинг, са само част от активностите, които фестивалът ще предложи на своите гости.

На откритата сцена, първата фестивална вечер (11 август, петък) концерт ще изнесе култовата група „Остава“. На 12 август, под звездното небе, гостите на събитието ще се насладят на прожекция на любимата комедия от режисьора Иван Андонов „Опасен чар“, с Тодор Колев.

През 2023 г. събитието поставя под светлините на прожекторите 4 кампании с кауза: за осиновяване на бездомни животни, превенция употребата на алкохол и наркотични вещества, ранно диагностициране на рак на кожата, ХИВ/СПИН и подкрепа на хора с интелектуални затруднения.

ПРОГРАМАТА НА ФЕСТИВАЛА МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК: Програма

 

Започва Младежкият фестивал MY SOFIA YOUTH WITH CAUSES (11 – 12 август 2023 г.)

Актуална информация, Събития |