Последни новини

ДГ 61 „Шарено петле” на 35 години

С тържествен концерт на 23 май ДГ61 „Шарено петле”, район „Слатина”, отбеляза своя 35-годишен юбилей. Празникът по случай годишнината от създаването на детското заведение, който се проведе в „Дома на културата”, район „Дружба”, бе уважен от бивши и настоящи педагози, както и от множество родители.

Прочети още: ...

Нов успех за район „Слатина”

Директорът на 155 ДГ „Веселина”, Нели Кацарска, бе удостоена с отличие на Столична община за висок принос в образователния процес и добро управление на детските градини. Призът бе връчен лично от кмета на София, Йорданка Фандъкова, по време на традиционната Годишна церемония на Столична община за цялостен принос и значими постижения в образованието, което се проведе на 17 май в театър „София”.
Нели Кацарска е дългогодишен директор на 155 ДГ „Веселие” и един от най-уважаваните ръководители на детски заведения на територията на район „Слатина”.

Прочети още: ...

Позитивна и ангажираща седмица за екипа на ДГ№155 ”Веселина” по европейски проект «Пази моя живот с моите права» по програма „Еразъм +“ в периода 29.04 -5.05.18г.

Детска Градина № 155”Веселина” бе домакин на последното/трето/ по този проект обучение, на което присъстваха професионалисти учители и директори от Гърция, Италия, Румъния и Турция.
В своя принос към проекта, като представители за България, ние заложихме на:
1.Развитие на знанията, интересите и самоподготовката за работа с природни и рециклируеми материали.
12.Споделяне на иновативни педагогически практики в областта на изобразителното изкуство
3.Участие в разработването на индивидуални програми за деца с увреждания, с цел социализация и подготовка за училището;
4.Активна работа с родителите за разработване на умения за подкрепа на децата – обучения и семинарни срещи; Тясно сътрудничество с широк кръг от обучени специалисти - психолог, ресурсен учител, логопед, пом.учител и др.

Прочети още: ...

1

Europe, Sofia
Partly Cloudy

20°C

Sofyia

Partly Cloudy

Humidity: 65%

Wind: 6.44 km/h

  • 27 May 2018

    Mostly Cloudy 24°C 15°C

  • 28 May 2018

    Partly Cloudy 25°C 13°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06