В парк „Слатинска река” приключи вторият етап на проект „Спортни празници на открито”

На 21 юни, сутринта в парк „Слатинска река” на столичния район „Слатина” деца, ученици и техните близки очакваха с нетърпение следващия етап на спортния празник по проект „Спортни празници на открито”, посветен на физическата активност, детското здраве и здравословния начин на живот и хранене.
Баскетбол, волейбол, футбол, дартс, федербал, шах, обръчи, въжета и топки, много музика и детски игри огласиха още от рано парка.

Професионален инструктор по аеробика от „ACADEMICA GYM” организира и проведе с децата весели и динамични физически занимания.
Изненада за малките участници, които се включиха в различните спортни занимания бяха грамотите, които получиха.
Децата, техните родители и всички, които обичат физическата активност и здравословния начин на живот, споделиха с огромно задоволство атмосферата на спортния празник.
Приключи вторият заключителен етап на проект „Спортни празници на открито” в район „Слатина” за 2017 г., който се осъществява по Общинската Програма и в изпълнение на Стратегията за развитие на физическото възпитание и спорт в програмния период 2016-2020 година в подкрепа на инициативата „София – европейска столица на спорта 2018 година”.
Събитията се организират с подкрепата на СО – Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм”.

1

Europe, Sofia
Cloudy

6°C

Sofyia

Cloudy

Humidity: 69%

Wind: 11.27 km/h

  • 15 Dec 2017

    Mostly Cloudy 9°C 0°C

  • 16 Dec 2017

    Showers 12°C 4°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06