В парк „Слатинска река” приключи вторият етап на проект „Спортни празници на открито”

На 21 юни, сутринта в парк „Слатинска река” на столичния район „Слатина” деца, ученици и техните близки очакваха с нетърпение следващия етап на спортния празник по проект „Спортни празници на открито”, посветен на физическата активност, детското здраве и здравословния начин на живот и хранене.
Баскетбол, волейбол, футбол, дартс, федербал, шах, обръчи, въжета и топки, много музика и детски игри огласиха още от рано парка.

Професионален инструктор по аеробика от „ACADEMICA GYM” организира и проведе с децата весели и динамични физически занимания.
Изненада за малките участници, които се включиха в различните спортни занимания бяха грамотите, които получиха.
Децата, техните родители и всички, които обичат физическата активност и здравословния начин на живот, споделиха с огромно задоволство атмосферата на спортния празник.
Приключи вторият заключителен етап на проект „Спортни празници на открито” в район „Слатина” за 2017 г., който се осъществява по Общинската Програма и в изпълнение на Стратегията за развитие на физическото възпитание и спорт в програмния период 2016-2020 година в подкрепа на инициативата „София – европейска столица на спорта 2018 година”.
Събитията се организират с подкрепата на СО – Дирекция „Превенция, интеграция, спорт и туризъм”.

1

Europe, Sofia
Mostly Cloudy

6°C

Sofyia

Mostly Cloudy

Humidity: 93%

Wind: 6.44 km/h

  • 20 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C -1°C

  • 21 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C 3°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06