ПИКНИК ЗА ПРИЕМНИ РОДИТЕЛИ И ДЕЦА
В ПАРК „ГЕО МИЛЕВ”

На 14 юли, френската компания „Л’Ореал” и фондация „За нашите деца” със съдействието на Столична община – район „Слатина”, организираха пикник за приемни родители и деца на музикалната детска площадка „Маргаритка” в парк „Гео Милев”. В събитието взеха участие над 30 приемни семейства, за които доброволците от козметичния гигант бяха подготвили различни изненади.

На територията на детската площадка бяха разположени три работилнички за различни забавления. В работилничката за игри, доброволците от Л’Ореал обучаваха децата с модерни образователни играчки, които развиват различни способности у подрастващите – познавателни умения, съобразителност, реакция и др. За родителите пък организаторите бяха подготвили истинско кулинарно предизвикателство, с което да изненадат своите деца. Така работилничката за гозби предизвика огромна еуфория сред по-възрастните, които запретнаха ръкави и приготвиха здравословни сандвичи в забавни форми. А работилничката за рисунки се оказа мястото, където деца и родители заедно изработиха майсторски платна и рисунки.

Пикникът за приемни семейства се осъществява в подкрепа на идеята на фондация „За нашите деца” за откриване на съвременен Комплекс са ранно детско развитие. Създаването на подобен център е с цел предоставяне на социално-здравни и образователни услуги за деца и семейства.

1

Europe, Sofia
Mostly Cloudy

6°C

Sofyia

Mostly Cloudy

Humidity: 93%

Wind: 6.44 km/h

  • 20 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C -1°C

  • 21 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C 3°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06