ДВЕ КИНО ВЕЧЕРИ В ПАРК „ГЕО МИЛЕВ”
/8 и 9 август от 20:45/

Скъпи приятели,

Блок Кино идва и в район „Слатина” през горещите летни дни. На 8 и 9 август ни очакват две пленяващи филмови вечери в парк „Гео Милев”, където ще можем да гледаме късометражния филм „Преди да заспя” и пълнометражните филми „Аве” и „Пощальонът”.

За филмите:

„Преди да заспя” – режисьор Николай Тодоров ( 8 август)
Момче и момиче остават без дом точно когато чакат дете. Напускат познатия си свят и се отправят към непознатото. Едва не се изгубват един друг по пътя, но накрая откриват най-важното – че домът е човекът до теб.
predi da zaspia

„Аве” – режисьор Константин Божанов (8 август)
Докато пътува на автостоп от София към Русе, Камен среща 17-годишната Аве, която е избягала от къщи. При всяко ново прекачване по пътя Аве измисля нови истории за двамата, които разказва на спътниците им, и с тях предизвиква все по-големи неприятности на Камен. Въвлечен без да иска в това приключение, Камен започва да се влюбва в неуловимата Аве.
ave

„Пощальонът” – режисьор Тонислав Христов (9 август)
38-те избиратели на Голям Дервент са изправени пред трудно решение. „Голямата порта”, както селото е било наричано в продължение на векове заради стратегическото му местоположение, отново попада в центъра на международните събития. Това е първото населено място, през което минават търсещите убежище бежанци. Забравеното село на границата с Турция се e превърнало в тайна врата към Европа. Местният пощальон решава да се кандидатира за кмет, за да спаси все по-обезлюдяващия се Голям Дервент, като го насели със сирийски бежанци. Основният му опонент затваря очи пред проблемите на бягащите от войната, бори се за затваряне на границата и за връщане на комунизма. Изборите за двамата кандидати обаче не приключват след преброяването на бюлетините.
poshtalionyt

Запазете доброто настроение и Ви очакваме точно в 20:45 часа.

1

Europe, Sofia
Mostly Cloudy

6°C

Sofyia

Mostly Cloudy

Humidity: 93%

Wind: 6.44 km/h

  • 20 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C -1°C

  • 21 Mar 2018

    Rain And Snow 10°C 3°C

Please update your Flash Player to view content.

FacebookLogo 06