В навечерието на MOVE Week (21.09 – 27.09) – седмица, пълна с възможности да научите ползите от активния начин на живот, да намерите нови проятели и да промените живота си, район „Слатина” организира безплатно, за всички желаещи да спортуват, аеробика на открито в центъра на парк „Гео Милев”. В съпровод на ритмичната, жива и динамична музика ще се насладите на упражненията по аеробика, които ще ви заредят с енергия и тонус за цял ден!

„Заседналият начин на живот е новото пушене“

Непопулярен факт е, че обездвижването е четвъртият причинител на смъртност в световен мащаб. Пандемията „обездвижване“, е причинител на много заболявания. Последните статистики на Световната здравна организация показват все по-ясно пряката връзка между здравния статус на населението и всекидневната физическа активност. Тъжен факт е, че България е на първо място в категорията най-обездвижена нация със 78% неактивни българи (Евробарометър 2014), което от своя страна означава и висок процент обездвижени млади хора.

Има ли решение?

Да. Превенция, осигуряване на информация, лесен достъп и мотивация, чрез които всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета да пожелаят да предприемат действия и променят начина си на живот към по-физически активен и така да подсигурят за себе си и близките си бъдещо добро качество на живот. Освен това спортът е един прекрасен начин подрастващите да използват пълноценно и здравословно свободното си време.

Изберете събитието, което Ви допада. Бъдете на точното място в точното време. Заниманията стартират на 29.08.2015г. от 09.00 часа и ще се водят от професионални инструктори в същия час, всяка събота и неделя, до средата на месец октомври.

Очакваме Ви!

СПОРТЪТ ЗА ТОНУС

Последни новини | 0 коментара