„Да подкрепим толерантността”

Фестивалът „Да подкрепим толерантността“ се проведе на 26 април, в Дома на културата в район „Искър“. Той се организира съвместно с район „Искър“ и в него взеха участие 13 формации, които пяха и танцуваха пред пълната зала в Дома на културата.
Грамоти на участниците връчи Лорита Радева, общински съветник от район „Искър”. Тя изказа възхищението си от талантливите изпълнения на децата и им благодари, че показаха как творчеството и изкуството обединяват. Лорита Радева поздрави ръководителите на децата, които им помагат по пътя на изкуството, както и организаторите – администрации на районите „Слатина“ и „Искър“, които заедно са работили за тази кауза.
Малките таланти дадоха красив пример на всички как с песни и танци можем да обединим различията си и да бъдем търпими и толерантни по между си. Тази иначе сложна дума „толерантност“ има много простичко и ясно обяснение и то е да приемаме различните от нас, защото красотата на живота е в многообразието от различия на идеи, действия и характери.

„Да подкрепим толерантността”

Нови страници | 0 коментара