БАЛОНЕН ПРАЗНИК НА ПРИЯТЕЛСТВОТО – 1 ЮНИ

С поредица от събития на територията на район „Слатина” бе отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. Празничната програма започна в ДГ 62 „Зорница”, където аниматори забавляваха малчуганите с различни забавни и поучителни приказки. Техните разкази пренесоха децата в магическия свят на доброто и красивото. След края на театралната част дворът на детското заведение бе изпълнен с много музика, танци, балони и настроение.
Денят на малчуганите продължи в парк „Гео Милев”,

където всички присъстващи деца заедно със своите родители демонстрираха умения в изработването на различни орнаменти и предмети, в специално изградените за деня работилнички. Празничната програма бе открита с множество балони, които полетяха във въздуха и предизвикаха истинско въодушевление сред насъбралите се граждани.
За магическото изживяване на този специален ден, децата от ДГ 155 „Веселина”, ДГ 184 „Мечо Пух” и младите хора от НЧ „Светлина-1921” поднесоха своя музикален и театрален подарък в символ на добротата и искреността . Атмосферата в парка създаде един незабравим ден за всички бивши и настоящи деца.

 

БАЛОНЕН ПРАЗНИК НА ПРИЯТЕЛСТВОТО – 1 ЮНИ

Последни новини | 0 коментара