Възпоменателен мач в памет на Мишо Николов посветен на Деня на спорта 17 май 

На 16 май 2019 г. в 93 Средно училище “Александър Теодоров – Балан” се проведе традиционният възпоменателен турнир “Мишо и приятели”, организиран в памет на патрона на клуба и бивш възпитаник на училището – Мишо Николов. Турнирът е заключителен етап от програмата на „Възпоменателните игри“ за учебната 2018/2019 г. Зам.-председателят на спортен клуб “Мишо Николов” Анета Антонова връчи купата на победителите. На събитието присъстваха директора на училището – г-жа Евдокия Гергова и членове на семейството, бивши негови съученици и приятели.

 


Спортно съревнование в 148 ОУ „Проф. Д-р Л. Милетич“

На 22 май 2019 г. от 10:00 ч. в двора на 148 ОУ „Проф. Д-р Л. Милетич“ ще се състоят турнири между учениците във всички възрасти в различни спортове: баскетбол, волейбол, народна топка и футбол. Съревнованията са посветени на Деня на спорта.

 

 

Спортни игри в 109 ОУ „Христо Смирненски“

Спортните игри в 109 ОУ „Христо Смирненски“ са посветени на Деня на спорта 17 май и 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Празникът ще се проведе на 22 май 2019 г. от 10:00 ч. с тържествено откриване в двора на 109 ОУ. Групите и клубовете по извънкласна дейност към училището ще участват в демонстрации на спортове и спортни възможности. Детското творчество ще развихри фантазия в „Рисунка под небето“. Гост-изпълнителят Клавдия от музикална школа „Стар вокал академи“ ще поздрави участниците гостите на празника. Спортните игри ще завършат със съревнование „Кой е по-по-най“.

 

Спортни дейности в район „Слатина“, посветени на Деня на спорта 17 май

Последни новини |