КАМПАНИЯ: Будителите, които живеят сред нас – 2021 г.

Скъпи съграждани на район „Слатина“,

Точно след месец е Денят на будителите – един наистина специален и одухотворен празник.

По инициатива на кмета на район „Слатина“, Георги Илиев, искаме да открием и отдадем почит на будителите, които живеят сред нас, в кварталите на район „Слатина“.

Животът е изпълнен с малки чудеса, които озаряват дните ни, карат ни да се усмихваме или да се замисляме, да променяме гледната си точка, да откриваме нови хоризонти, да разбираме по-добре другите, а и себе си. Такива хора носят надежда, просветление, спокойствие, увереност за бъдещето, промяна.

Помогнете ни да разберем кои са днешните будители в район „Слатина“, а ние ще отпразнуваме приноса към общността на десетимата, събрали най-много от препоръките Ви, с изложба с техни професионални фотографски портрети и представяне на работата им в парк „Гео Милев“.

До 20 октомври 2021 г. можете да изпратите имейл до pr@so-slatina.org с информация за Вашия избор за местен будител на 2021. Посочете негов имейл адрес и/или телефон за връзка, а ние ще се свържем и поговорим с него.

Да потърсим заедно светлите примери около нас!

Репортаж за инициативата, заснет от телевизия Bulgaria On Air с интервю на един от номинираните будители, г-жа Петруна Маркова, библиотекар в читалище „Светлина-1921“ можете да видите тук.

Бъдете здрави и вдъхновени,

Вашите служители в район „Слатина“

Изображение: Плакатът на кампанията с творба на художничката Аменун Женева от кв. „Редута“

КАМПАНИЯ: Будителите, които живеят сред нас – 2021 г.

Последни новини, Събития |