П О К А Н А за дискусия на тема ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО ОБНОВЯВАНЕ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

П О К А Н А

 

Уважаеми представители на етажната собственост,

Уважаеми собственици,

“Да обновим България” (Renovate Bulgaria), партньор на RENOVATE EUROPE  с подкрепата на ЦЕНТЪР ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ СОФИЯ.

организира среща с представители на етажната собственост за дискусия на тема ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО ОБНОВЯВАНЕ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

В дискусията ще участват експерти и представители на организации, с експертиза и опит в процеса на обновяване за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

В дискусията ще се включат собственици от многофамилни жилищни сгради, проявяващи интерес за участие в  откритата процедура  BG-RRP-4.023 “ПОДКРЕПА ЗА УСТОЙЧИВО ЕНЕРГИЙНО ОБНОВЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНИЯ СГРАДЕН ФОНД – етап I и етап II.

Целта на организираната среща е обсъждане на срещаните от страна на собствениците  проблеми, начини за решаване  и обсъждане на възможностите  за оптимизиране на процеса в подкрепа на собствениците от сгради, управлявани в режим на етажна собственост. 

Българо-австрийска консултантска компания като партньор в Коалиция „Да обновим България“ и в Център за Енергийна ефективност София кани своите клиенти да се включат в срещата -дискусия. Тези, които са преминали през трудностите на кандидатстване по първия етап и им предстои предизвикателството на изпълнение на обновяването и тези, които тепърва се канят да кандидатстват по втория етап ( с нови и повече изисквания към собствениците). Нека заедно да формулираме добрите решения и предложения, които могат да направят достъпа до европейско финансиране за енергийна ефективност по-лесен, по-бърз и по-ефективен!

Срещата се организира в рамките на Архитектурно-строителна седмица 2023 г. на 01.04. (събота) от 10:30 ч. до 12:30 ч. и ще се проведе в семинарната зала на Интер Експо Център,  Адрес: бул. Цариградско шосе 147, 1784 София, България.

 

Достъпът до събитието е платен. На желаещите наши клиенти да се включат ние ще възстановим разхода на място, срещу представяне на входен билет. За целта е необходимо да потвърдите участие с обратен имейл или на страницата на Българо-австрийска консултантска компания  в секция “Свържи се с нас”.

Очакваме Ви! 

 

Поздрави,

Цвета Наньова

Изпълнителен директор

“Българо-австрийска консултантска компания” АД

София, ул. “Добруджа” 1 офис 7

Тел.: +359 2 987 18 99

www.bacc-bg.org

П О К А Н А за дискусия на тема ЕНЕРГИЙНО ЕФЕКТИВНО ОБНОВЯВАНЕ НА МНОГОФАМИЛНИ ЖИЛИЩНИ СГРАДИ

Важни съобщения - начало, Обяви, Последни новини, Събития |