Футболен турнир с цел превенция на злоупотребата с психоактивни

вещества и социална ангажираност на свободното време на децата в училищна възраст

На 07.06.16 г. в спортен комплекс Bauhaus arena се проведе футболен турнир с цел превенция на злоупотребата с психоактивни вещества и социална ангажираност на свободното време на децата в училищна възраст и в подкрепа на София-европейска столица на спорта 2018, по инициатива по МКБППМН и отдел „Образование и култура“ в СО район „Искър“.
В турнира взеха участие отборите на възраст от 5 до 7 клас от район „Искър“, район „Младост“, район „Слатина“, район „Панчарево“, „Подуяне”, „Изгрев”, „Кремиковци”, „Оборище, „Сердика” и „Лозенец”.
Участници в събитието бяха Ивайло Цеков – кмет на район „Искър“, Ирена Димитрова – директор на дирекция ПИСТ към СО, Лили Събева – секретар на МКБППМН от Столична община, Наталия Стоянова – кмет на район „Слатина“, Цвета Авджиева – кмет на район „Младост“, зам.-кметове от район „Искър” – Петър Моллов; район „Оборище” – Севдалина Иванова; район „Лозенец” – г-н Русев, район „Подуяне” – Калина Лазарова, родители и много приятели на футбола.
Подкрепи играта на младите футболисти и Предраг Пажин – бивш футболист на Левски (София) и Спартак (Плевен), както и на националния отбор по футбол на България в периода 2000-2004 г., участник на Евро 2004.
Отборът на 31 СУЧЕМ /р-н „Слатина“/ спечели междурайонния футболен турнир, а негов достоен подгласник стана отборът на 1 СОУ /р-н „Оборище“/.
За Трето място се пребори отборът на район „Искър”, на четвърто – отборът на район „Лозенец”.
Специална купа за най-продуктивен играч получи Даниел Тютюнаров от 163 ОУ – район „Искър”, връчена от г-н Канев от в-к „АзБуки”.
Благодарим за професионалната безвъзмездна подкрепа и топлото посрещане на спортен комплекс Bauhaus arena и за домакинството на район „Искър”, което направи празника незабравим.

 

Футболен турнир с цел превенция на злоупотребата с психоактивни вещества и социална ангажираност на свободното време на децата в училищна възраст

Нови страници | 0 коментара