Церемония по връчване наградите на победителите от Първия районен кръг на ученическите спортни игри уч. 2017/2018г.

По време на официална церемония на 28 май бяха връчвани наградите на победителите от Първия районен кръг на ученическите спортни игри за уч. 2017/2018г. Наградени бяха ученици в 3 възрастови групи, от 5-ти до 12-ти клас, взели участие в седем вида спорт – баскетбол, футбол, волейбол, тенис на маса, шахмат, бадминтон и лека атлетика.

Купите и отличията на победителите бяха връчени от ректора на НСА проф. Румен Гешев, олимпийската шампионка по гребане Румяна Нейкова, президентът на Националната баскетболна лига Константин Папазов, директор Дирекция “Спорт за учащи и спортни училища“ в Министерство на младежта и спорта” Венцислав Игнатов, директор Дирекция „Спорт и младежки дейности” към Столична община д-р Ирена Димитрова, изпълнителния директор на „Академика 2011” ЕАД Борис Тодоров, кметът на район „Слатина” Наталия Стоянова и др.
Кметът на район „Слатина”, Наталия Стоянова поздрави всички участници за характера, волята и уменията, с които са допринесли за успехите на техните училищни отбори.

Церемония по връчване наградите на победителите от Първия районен кръг на ученическите спортни игри уч. 2017/2018г.

Последни новини | 0 коментара