ДГ 61 „Шарено петле” на 35 години

С тържествен концерт на 23 май ДГ61 „Шарено петле”, район „Слатина”, отбеляза своя 35-годишен юбилей. Празникът по случай годишнината от създаването на детското заведение, който се проведе в „Дома на културата”, район „Дружба”, бе уважен от бивши и настоящи педагози, както и от множество родители.

Сред официалните гости на събитието бяха бившият директор на детската градина, Калинка Илиева, представители от СО-район „Слатина” и др.
В своята реч пред присъстващите, директорът на 61 ДГ „Шарено петле” Елена Димитрова сподели, че 35 години детското заведение е пазител на ценности и традиции в образованието.
„35 години ДГ 61 „Шарено петле” е прозорец към бъдещето на всяко дете. Това е един период на щастие, усмивки и професионализъм. С гордост мога да заявя, че ние екипът на ДГ61 ще продължим да водим бъдещето за ръка.” – каза Елена Димитрова.
За добрата празнична програма на събитието се бяха погрижили децата и педагозите от всички групи на ДГ 61 „Шарено петле”. Те поднесоха един истински музикален и танцов подарък на всички гости.

ДГ 61 „Шарено петле” на 35 години

Последни новини | 0 коментара